Terveiset, treenivinkit yms...

29. huhti, 2018

Aki

Moi Marko! Kiitos siitä mitä teet. Kirjoituksistasi on ollut suuri apu minulle viime viikkoina oman kamppailuni kanssa.


Olen 36-vuotias, teini-ikäisen tyttären isä ja myös oman isäni nuorena äkillisesti menettänyt. Minulta leikattiin papillaarinen kilpirauhassyöpä 19.4.2018. Samana päivänä, kun ohjelmasi tuli ulos televisiosta. Nyt odotan lopullista diagnoosia ja kutsua jatkotutkimuksiin.
Epätietoisuus tulevasta tietenkin jännittää.

Kiitos siitä, että olet tuonut tarinasi julki ja jakanut mietteitäsi avoimesti meidän kaikkien kanssa. Olet iso esikuva minulle ja monelle muulle. Kaikkea hyvää jatkossa ja antoisia treenejä triathlonin parissa!

14. marras, 2017

Marko in Sweden

Marko !

I Googled my own name and this site popped up.I am glad to read that you are fighting and keeping the illness away from you.

I shed a tear while reading your story.

Take care.Thanks

Marko

Verkkosivu 9. marras, 2017

Esa Nousiainen

Olen hieman samanlaisessa tilanteessa. Kolme lasta, haimakasvain ja maantiepyöräily. Haluaisitko tehdä linkkivaihtoa? Otin jo vapauden sharettaa blogisi FB:ssä ja lisätä omani linkkeihin, poistan kyllä jos niin toivot.

9. elo, 2017

Kristiina Lemmetti

Hei . Olen 39v nainen ja 4v pojan äiti. Minulla on kova huoli pojastani kun minulla on jokin pahasti pielessä. Olen käynyt lääkärissä ja lääkärit ei kerro mikä vaivaa. Enkä taida saada apua tai hoitoa. Pelkään pahinta. Minulla on oireita. Olen ihan yksin
asiani kanssa. Perheeni ei voi auttaa kun ovat niin huolissaan ja eivät usko että olen sairas. Olisi kiva jos voisit kirjoittaa. Kiitos

9. elo, 2017

Pete

Onnea Marko! Luin tänään iltasanomista että olit päässyt puolitriathlonin maaliin. Olen iloinen sun puolesta. Kiitos myös bloggauksista, oon välillä lueskellut. Itellä huomenna syöpäkontrollit ja pelottaa ihan hemmetisti. Tsemppiä kovasti.

13. kesä, 2017

Sanna

Hei Marko! Toivottavasti leikkaus meni hyvin ja toipuminen on jo mukavasti käynnissä! Kiitos blogistasi, tykkään sen eteenpäin suuntaavasta sävystä ja eläydyn tavoitteelliseen treenaamiseesi, ja tilanteeseesi muutenkin. Itselläni on verisyöpä, diagnoosi
tammikuulta 2017, ja edessä kantasolusiirto. Kotona lapset 6 ja 8. Toivottavasti pääset pian treenaamaan ja saat nauttia kesästä perheen ja ystävien kanssa! kaikkea hyvää ja onnellista sinne!

3. huhti, 2017

Pete

Hienoa, että kerrot noin avoimesti omasta taistelustasi. Se inspiroi varmasti monia muita. Itse olen kanssa suurinpiirtein samanikäinen kanssasi ja taistelen kivessyöpää vastaan. Oddsit ei ole mullakaan enää kovin hyvät. Varmasti auttaa paljon omaan hyvinvointiin,
jos vaan pakottaa itsensä alkamaan tekemään jotain.